...dcera říkala, že se v dějepisu učili, že ve starém Egyptě byla nejlepším dárkem pro rodiče rakev ;-)
Nevím,ale při tvé básničce jsem si uvědomila, že ten náš hrob, je vlastně pro všechny stejný...tak ještě začít žít ;-)!
A básnička je to moc pěkná...takže 100
24.12.2005 23:52:00 | no
Tahle je trošku depková, příkrovem mlhy sráží vánoční nadšení, snad po ránu, se v jasnou jinovatku promění!
24.12.2005 15:02:00 | Krtica