Anotace: Na sklonku loňského léta jsem si vychutnávala poslední teplé dny u řeky Sázavy...
Objevila jsem tě dnes,
tvé básně se mi moc líbí
a tak i když trochu opožděně
"vítej na modrém literu"
ST.
27.05.2010 12:26:00 | Květka Š.
Ahoooj!...vítám tě a ať se ti tu líbí..začátek moc hezký
Tvá řeka nádherně čaruje ST
22.05.2010 10:58:00 | xoxoxo
to je báseň živá ,pane
jako plátno malované
zavřu oči akorát
pořád ji chci poslouchat
... skvostná
21.05.2010 10:17:00 | Marfuša