Pohodová
Anotace: náladovka ... sladká jak koupel v cukrové vatě ;-))
Větvemi stromů proplouvá krásno,
slunce si do listů otírá rosu,
slavičí písnička odmyká jasno,
do kůry maluju můj a Tvůj osud…
Na kvítek růže usedl bělásek,
máváním rozvířil zrníčka pylu,
žlutavá nádhera ulpěla na řase,
pod listem vzbudila růžovou vílu…
Medové plástve plní se po okraj,
míza se prodírá do bílých květů,
s večerem připravím skleničky na tokaj,
ochutnám příjemnou sladkost tvých retů…
Přečteno 389x
Tipy 36
Poslední tipující: enigman, vodnař, s.e.n, susana načeva, René Vulkán, Kapka, Labanda, Bíša, Kajaro, labuť, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)