Decembré
Anotace: Taková miniaturka o zimě
Na zemi obrazec
Tahy štětcem mrazu
Do rána jej vykreslí
Bez jediného kazu
Zima jasná, bere dech
Bere s sebou na křídlech
Dech vyhaslý, maličký
Syrový jak perličky
Na kříži předtucha
Mrazivá jak zimní den
Času už jen pramálo
Zapomeň na děsný sen
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)