Jarní ladění
Anotace: Tak nějak mě to napadlo když jsem se k večeru probouzel :)
Půjdu a sednu si
s hrstkou labutí,
do čerstvé trávy
a dobré mravy,
nechám uletět
v azurových hloubkách
nademnou.
Půjdu a vylezu
do korun stromů
a domů
pošlu holubičku,
z papíru,
s poselstvím o míru
a naději snad.
Já půjdu a vystoupám
za čistého rozbřesku
až k vrcholkům hor
oděných v šarlat.
Ač, co naplat,
i zítra budu žít,
teď půjdu a lehnu si,
do čerstvé trávy
a ještě chvíli budu si snít…
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Iwushak..., labuť, LordSet, Qiana, Sisinka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)