Anotace: Trochu veršíků do deštivého rána.
Příroda je prostě silnější! A když si to konečně uvědomíme, třeba s ní i začneme vycházet...
05.06.2010 03:33:00 | Kokonut
No tohle to je katastrofa,
to nechci ani domyslet,
vichřice i velká voda,
plno blesků jak by smet.
Pokud lze to někde přečkat,
jak přežít tuhle pohromu,
tak raději se honem schovat,
nevycházet z úkrytu.
Chce to býti někde v teple,
dívat se jen z okna ven,
dát si kávu – sedět v křesle,
sledovat tak živlů rej.
Ahojky Bobi
01.06.2010 11:58:00 | bobi bobie
Kdo má citlivější smysly,
vnímá všechno mnohem víc,
nikdo ale nevymyslí,
na počasí vůbec nic.
ano,přírodě neporučíme...
31.05.2010 15:02:00 | Sisinka