uprostřed lesů v zelené cloně
baba se usmívá jeleny honě
sluníčko vyhlíží, láká a heká
že už jí loupají kolena dlouhověká...
uprostřed lesů v zeleném háji
baba to roztáčí, laně jí hrají
sluníčkem hřeje si zašedlé líce
čuchajíc´ opojnou vůni borovice :o))
24.06.2010 13:19:00 | šuměnka
Tak chutě taneční...
A já mám mám ráda tančení v dešti :-)
Krásné dny Tobě Cecilko, takové, co voní po sluníčku a hladí po duši.
Papa
14.06.2010 09:53:00 | Roko
nádherné Tvé hřejivé teplo..pěkně napsané ST!
04.06.2010 15:45:00 | xoxoxo