Kosí píseň
Na zahrádce pěje svou
píseň z hrdla, houpavou
na plotě své hnáty má
a nerušeně zazpívá:
Píp píp pěji píseň mou
Píp píp splývám s oblohou
Píp píp plody, potrava
shánět to je otrava
Křídla svoje rozpíná
své posluchače napíná
na plotě si v pravý čas
piluje svůj jemný hlas
Peří zcela černé má
kos jak noha, voa lá
víc už nejde vážně říct
když mistr zpívá z plných plic:
Píp píp pěji pro náš svět
Píp píp co znám nazpaměť
Píp píp hurá do hnízda
než kukačka zahvízdá
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (1)