Odpolední tiché snění
Anotace: Když odpoledne vlažného, mé snění tu a mysl ne!
Líný oblak,
nad ním záře,
horko síly,
moje váže.
Nevadí,
v polosnu
a polobdění,
roztomilé snění.
Žiji teď,
a přeci nevím,
kdy a jestli
se probudím.
Proč to vědět,
proč to znát,
spím tu rád,
tak proč si lhát?
Oblak přešel,
moje snění,
spí si kdesi
v zapomnění.
Já však radost,
smutek, lásku,
žiji teď,
předtím jsem snil!
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, malá slečna, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)