Kráva
Rozhodnula se vám kráva,
vyhrát v létě závody.
Veliká to bude sláva,
volí skoky do vody.
Z břehu skáče do rybníka,
každý den to trénuje.
Namíchla tím moc rolníka,
vždy jí záda zmaluje.
Tak ji pevně přivázali,
nemůže jít z maštale.
Výkony ji neuznali,
bučí proto zoufale.
Nežere a málo dojí,
smutně kouká na vrátka.
Snad jí bolest býček zhojí,
nebo půjde na jatka.
Přečteno 431x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Rootness, Zefi, Bíša, Holis, CRASH, stravla, jita.1965, Sima, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)