Probuzení vody
JAk ticho zamotané v dešti
probudil vodu rybím zpěvem
oděném z tajů ježčích kroků
a voda podala mu ruku
A vlasy rozčesala na rozpálenou zem
s trávou se v močál vpletla
svým bledým závojem
Kamenům hrubost vzala
dlaněmi z peřejí a vláhy
Matku Zem zulíbala
jako zpět navrácená dcera
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Kajaro, Zorenka Ježková, Bíša, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)