Povodňové dozvuky...
divoká řeka mezi skalami,
do břehů tvrdě naráží,
hrozivě heká, jako tzunami,
nestojí v žádném nádraží
valí se krajinou sycena deštěm,
zaplavuje svá povodí,
pořád má málo, ještě a ještě
ukáže, kdo nám vévodí …
nezbývá nic, jen v očích slzy,
životy vydané napospas,
není dost síly, už jen mrzí,
že voda bere tolik krás…
Přečteno 291x
Tipy 26
Poslední tipující: Sweet KiWi, Labanda, vodnař, CRASH, zenge, poustevník Jirka, Psavec, Květka Š., modrá..., Skalsky Pavel, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)