Už prestaň pršať
veď vidíš,čo ten dážď napáchal
bolo koniec hrám
napriek dažďu
stále rád Ťa mám...
30.06.2010 11:24:00 | džemo
Tančíš v dešti, jižní vílo
kol okapů, sběrných sudů
v záhonech, kde štěstí snilo
pro úsměv blázna, beze studu
Ty Carmen jsi, já Escamillo,
dál budeš tančit?
Budu!
***
Jiří senior
25.06.2010 20:27:00 | j.c.
Prší
aby se země očistila
aby se zloba odplavila
aby jí v nitra vytryskla vší síla...
24.06.2010 13:05:00 | šuměnka
zvadlý květ a vrásky země,
je vyhloubila nenávist
již zaduň bouře v dálce temně
a hesla smyj, co nelze číst
***
Jiří senior
24.06.2010 09:03:00 | j.c.
slzy protečou dlaněmi,
rozpouští splíny na zemi,
osvobodí čisté dušičky,
do povodí spláchne smutníčky...
17.06.2010 09:33:00 | nejsembásník