Tóny
Anotace: Jedna starší (cca 13 let), zvukomalebná, podzimní.
Jsem stín stižený souchotinou,
jsem staré písně smutný tón,
jsem kvílející meluzínou,
přeskakující gramofon.
Plovárnou bloudím opuštěnou,
odkudsi slyším saxofon,
tesklivé tóny listí ženou,
má smutná kráska k slzám sklon.
Ty slzy dosedly jak listí
s kvílením větrů na beton,
ten smutek srdce nevyčistí -
- a s tónem povídá si tón.
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (7)
Komentujících (7)