Léto
Anotace: Možnost jak využít léto
Prázdniny se rozjíždí
spousta srandy přijíždí
velká vedra budou zas
a co čekáš...je letní čas.
Na koupák se půjdem schladit
kytary si začnem ladit
rozděláme ohníček
a zapějem pár písniček.
Nějaké vínko vypijem
ať je lepší nálada
možná trochu rozlijem
ale zpívat budem do rána.
Prsty už mě začly bolet
ať hraje někdo jiný
třeba budete i čumět
až v 10 ráno jsme to rozpustili.
Vždyť je léto
nuda nesmí být
tak doladit chce to
a večer to zas rozbalit.
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Psavec, 666 Idiot MCR
Komentáře (3)
Komentujících (3)