Ještě pár zvířátek od Psavce
Želva
Gutalax vám zrychlí kroky,
želva tohle vítá.
Už ho bere dlouhé roky,
jako šnek teď lítá.
Slon
Slon má uzel na chobotu,
měl zlodějské chutě.
Tak ho ženou na samotu,
buší do něj krutě.
Krokodýl
Krokodýl tam od Nilu,
zaťal v baru sekyru.
Lovec všude ho teď honí,
krokodýl jen slzy roní.
Placení ho nemine,
ztratí kůži, jemine.
Krajta
Leze krajta k houštině,
syčí přitom zlostí.
Nechytla nic k svačině,
tak se měsíc postí.
Přečteno 422x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marz, Stoneman, Juraj Hrom, Holis, s.e.n, Špáďa, vodnař, a_tao, sophia92, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)