Jaro
Anotace: Nejhezčí období kdy začíná všechno kvést.
Jaro je krásné počasí,
i když se někdy moc nečasí.
Venku ptáčci prozpěvují,
závidím jim jak si jen tak poletují.
Nastává svoboda pro krajinu,
vítr se opírá o vodní hladinu.
Slunce krrásně svíttí,
a v zahrádce vylézá jarní kvítí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)