Nedělní vycházka do lesa
Anotace: ... stůjte při mně, nebesa! :o))
.
Do hustého lesa tě zavedu
kde pomoci se nedovoláš
však ublížit ti nesvedu
i když k hříchu velmi lákáš
V lese roste kapradí
kde nejhlubší je les
u křišťálové studánky
tam ztratíme se dnes
Budeme se toulat lesem
tam, kde loupil Babinský
s tebou vlastně nevím kde jsem
bloudím, tápu, nejsem na ženský...
Však flintu v lese nezahodím
a do žita tím méně!
Tvá vstřícnost mi vždy zalahodí
už cestou trousím sémě!
.
Přečteno 393x
Tipy 26
Poslední tipující: Eru Alonnar, Krahujec, dream in emptiness, Iv, mida, 4LJFilip, Holis, j.c., Dota Slunská, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)