Léto tak jak je
Už je léto, plné bazénů a plavek,
taky migrén, spálenin a puchýřů,
dopravních i střevních ucpávek,
brandy tekla z trychtýřů.
Už je léto, zlámané kosti a vazy,
příliš mělký byl rybníček,
už je léto, špekáčkové oázy,
léto oplozených vajíček.
Už je léto, komáři noční štípanou,
přes den zas vosy na zmrzlině,
mravenci v botě být si zamanou,
klíšťata neodolají chutné svačině.
Už je léto, sanitky po třech berou,
infarkty z rušení nočního klidu,
nesmíření nad tou dnešní érou,
nad letními radovánkami mladého lidu.
Přečteno 355x
Tipy 20
Poslední tipující: JohnyD., Psavec, Bíša, hašlerka, Mbonita, Petbab, Čoki, CORONATION, Boudicca, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)