V červenci
Jsou zelené louky,
poletují včelky,
voní rozkvetlé kytky
a září sluneční paprsky.
.
Zpívají ptáčci,
honí se motýlci,
na třešních jsou špačci
a v potoce raci.
.
Občas potkáme ještěrku,
v trávě luční kobylku,
vlnící se užovku
a prožíváme hezké dny.
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., Juraj Hrom, stravla, Psavec, hašlerka, labuť, Kapka, Monica.
Komentáře (4)
Komentujících (4)