Miluji rorýse
Anotace: Prázdniny jsou skvělé
Chladivé ráno
po horké noci
smýváš prach rosou
z čtyřlístků.
Hledám je v trávě
nohou bosou
nad hlavou
s hejnem rorýsů.
Váš zpěv je křik protivný,
když budíte nás po rozbřesku.
Pro mě jste posly
prázdnin přede dveřmi
- nejvítanějšími hosty.
Miluji váš střemhlavý let
bezmeznou volnost pod oblaky.
Váš zpěv je dětský bezstarostný smích,
když zavřou se dveře škol
za školáky.
Přečteno 433x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, V.N.Losinský, Gabrielle, Draconian, carodejka, Divoženka1, Koza, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)