Touláš se vším
světem, do kterého Tě anděl přivedl
přírodou, která je kouskem Tebe samé
srdci, v kterých dík Tobě hoří plamen
nitry i taji aury v barvě známé
každým dnem, který Ti v náruč dosedl
a touláváš se šťastně, to já vím...
24.08.2010 09:28:00 | šuměnka
Ano, tyhle toulky jsou úžasné a kouzelné ... stejně tak jako Tvoje básenka .o)
28.07.2010 17:53:00 | Beepat
až zatouláš se v naše kraje
v les Hejkalů a lučních víl
v myslivně Pohádky máje
dovol bych se představil
jsem myslivec a přítel zmijí
od skal mě sotva rozeznáš
mé srdce trpí nostalgií
a stále čekám na den až...
:o)
Jiří senior
22.07.2010 20:43:00 | j.c.