Pěšinka
Anotace: O té, která nás neustále provází a zůstává bez povšimnutí.
Sbírka:
Beskydy
Pěšinkou podzimní
věnčenou javorem
procházím, zpívám si
zeleným domovem.
Než mrazy udeří,
než sněhu napadne,
zalezem do dveří,
klika pak zapadne.
Potom mé šlápoty
koberec sněhový
namísto javoru
pěšinku ozdobí.
Pěšinka při jaru
zima když odmlčí
z pupenů javorů
lístečky vypučí.
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, Javavia, CULIKATÁ, včela
Komentáře (2)
Komentujících (2)