Anotace: Tahle básnička už taky něco pamatuje.
Sbírka: Beskydy
Na drobné památky je třeba taky myslet. Báseň se mi líbí. Je miniaturní a výstižná.
20.07.2010 09:03:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?