Jen tak
Jen tak se toulat s batohem
a o volnosti snít
jen tak si létat v oblacích
náladu dobrou mít
zpívat si melodii známou
jít kolem potoků a řek
v patách mít svítání
a soumrak za přítele
když k obzoru se slunce
naklání
s přáteli u vína tlachat
někdy se smát
a jindy plakat
štěstí pokusit se
do batohu lapit
vítr mít v kapse
v korunách ptáky plašit
čas mít na splátky
neplatit úroky
a věřit v pohádky
Přečteno 402x
Tipy 31
Poslední tipující: Gabrielle, Markéta Hl., Divoženka1, carodejka, a_tao, s.e.n, Elisha, Psavec, Pevya, Květka Š., ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)