Anotace: ...je mi parádně...letně uvolněná :-)
Léto bylo krásné, s miláčkem jsme si ho užili, ač pracovně... přesto se nám to líbilo. Provádím rekonstrukci bytu, a tak, ač všecko má svůj čas a musí se postupně, v létě jsem teho chtěla stihnout co nejvíc, když už bylo hezky... Ovšem na radovánky jsme si dycinky čas udělali. :o)
08.09.2010 07:51:00 | NikitaNikaT.