Jen ono se nejednalo o milování, ale jen o mé povalování se v lese a ty ňadra tam jsou proto, že ta ženská. co se koupala nahoře bez opodál v rybníce, mi nestála vzhledem k té kráse přírody ani za obvyklý mužský pohled, jinak ale díky za komentáře a názory!
27.07.2010 21:01:00 | Kubino 2