Motýlek
Motýlek letěl,
kam doletí nevěděl.
Viděl děvčátko,
připadala mu jak poupátko.
Usedl na květinu,
než na ní usedl myslel že letí hodinu.
Děvčátko na něj kouklo,
měla kočičku které na motýlka mňouklo.
Motýlek letěl,
kam doletí nevěděl.
A tím končí náše báseň,
příště motýlek přinese píseň.
Přečteno 643x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Isquieasuus, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)