Stravulko, ty mě krásně hladíš, na ty moje bolesti... já su teď ta skála... tak věřím, že zasejkc se budu smát. ST! :O*
09.08.2010 09:55:00 | NikitaNikaT.
miluji hory.. jejich odrazy v nížinách.. jejich sílu bez soucitu, kdy padáš a vlastně ti v duchu běží film tvého života.. děkuji za krásné vyjádření k nim.
02.08.2010 22:31:00 | zelená víla
Krakonošova zahrádka, Čertova zahrádka, Malá i Velká studniční jáma, Čertův hřeben, Úpský vodopád, kurňa, jak mám ten kraj rád. Rokle Rudníku, Obří důl, Úpa a louky kolem, Kaplička, laviny a mury, v létě nebo v zimě, krásně je tam na podzim, když kvetou hořce ... Asi začnu brečet, je tam krásně vždycky, i když prší. ST*! a slzu k tomu.
29.07.2010 21:18:00 | Zasr. romantik