..fakt vám moc děkuji...časem se to snad zlepší a zorientuju se..vaše dílka si smaozdřekmě přečtu taky...))
04.08.2010 15:37:00 | sepotvkorunachstromu
Oheń je v mém znamení..jinak píšeš skvěle ST!
01.08.2010 10:52:00 | xoxoxo
Velmi podařená reinkarnace. Jsem zvědav na další... Tvou tvorbu znám odjinud. Jsem rád, že jsi přišla i k nám, ukázat své nepochybně dobré básnické kvality. Vítám Tě zde a díky, že jsi tu.
01.08.2010 06:49:00 | Krahujec