V očích poštolky
Jasany zesinaly podzimem
v očích poštolky
hozená rukavice sokolníka
pod mostem zívající město
a kuří oka v pavučinách
štiplavá vůně zmoklých deštníků
cesty poutníků
poutě dobrodruhů
po tramvajových kolejích
a řeka si dál vzdychá
pořezaným břichem od pádel vodáků
bez špetky úcty k břehům
vykradené babí léto
Přečteno 353x
Tipy 27
Poslední tipující: Hloupá Květinka, dream in emptiness, Bíša, Žqáry, mademoiselle secret, hanele m., Dota Slunská, zenge, WAYWARD, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)