Byla jsem řekou
Anotace: ..z cyklu reinkarnace..
Byla jsem řekou
zvrásněnou poryvy času
živou rybami
v říši
vodních trav z brčálu
rozevlátých snivě
byla jsem řekou
skotačivou
mezi balvany omšelými
tančící na oblázcích rozpustile
u svého zrodu
jásavou třpytem svěžích rán
byla jsem řekou
línou
majestátně
v hlubokém zamyšlení
vážnou
šumem života
posetou sluncem
uvězněným v prasátkách
tajemnou
pod chladným sněním křehkých hvězd
šeptajíc zadumaně
své temné příběhy
byla jsem řekou
dravě vášnivou v peřejích
hřmotem vodopádu
roztříštěnou
řekou
zasněnou chladnými jitry
cáry mlhovin opálových
za palicemi rákosu
líbající břehy propletené starými kořeny
byla jsem řekou
voňavou věčností
živou
ve všech svých podobách
Přečteno 443x
Tipy 34
Poslední tipující: strawbery, zenge, Krahujec, Gabrielle, labuť, drsnosrstej kokršpaněl, Zasr. romantik, Divoženka1, vodnař, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)