Jeřabinoví snoubenci
Anotace: milované stromy..
Stojí snoubenci u cesty
ze stráně se dívají
Doteky lehce šelestí
Zeleným lístkem šimráš ji
a lesním šeptem odpoví
Mladé kmeny se proplétají
Chráníš ji a ona tebe
Letokruhy přirůstají
s láskou živá krása vede
i kořenem stromovým
Splývají poutem lýkovým
tvoji kůru něžně hladí
Rozdává mízu přijímá stín
Až koncem léta život barví
nenápadným rděním jeřabin
Přečteno 308x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Niky88, Mbonita, Krahujec, hanele m., Jiná, ta.cupka., Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)