Píseň pro Měsíc a jeho tvory
Měsícem - chrámem z ticha
sluneční obr nebem dýchá
zrozený ze Země a k Zemi
s dcerami krůpějemi
Nocí jde poutí světla
jabloň mu dlaní kvetlala
dvoum tvorům pro neděli
na měsíci noc proseděli
Vyhnání z říše draků
v měsíci fialových mraků
nocí se skulili k Zemi
hvězdnými závějemi
A v dešti z jeho prachu
tonuli v křídlech neznámého strachu
hladovou dálkou
péřovou válkou..
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)