Anotace: Že by ozvěny dědečkovy lásky k myslivectví ve mně?
Sbírka: Variace
Och,tak myslivectví???:-)Já jsem taky mysliveček,mám za sebou zkoušky:-)))Hony jsou moc krásné,navíc pak ty gulášky ze srnčího a pobíhající jezevčíci,když se třeba před svátkama nahání vysoká:))Vzduchovku po dědovi s dalekohledem mám neustále u sebe v ložnici:-))Příroda,zvířátka a les - to je pro mne ten nejpůvabnější relax:-)Ikdyž,lépe s tím,koho milujeme:-))
15.09.2010 04:10:00 | ilona