Letní
Anotace: letní idylka,měla by trvat celý rok
už mě má v hrsti
únava lenivá
drží mě,porcuje,
už si mě nahřívá
slastně se rozpíjím
mysl se zasnívá
do ticha hlučného
do zpěvu vody
do vzdechů květin
vítr mě konejší
slunce mě noří
do pohody
lehce mě houpá
laskavec
je mi tak krásně
ach milý Bože
jen nedej mi zas
kopanec
Přečteno 447x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD, Juraj Hrom, Jarka, labuť, Psavec, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)