Žízeň kňoura
Anotace: Bajka stvořená vedrem.
Přišel kanec
do hospody,
požádal
o sklenku vody.
Do dna
ji pak vypil rázem,
zachrochtal
a sed si na zem.
A tak
v situaci této,
poznal číšník ,
že je léto.
Neb,
když velké parno je
i kanec
se rád napije.
Přečteno 1029x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka
Komentáře (2)
Komentujících (2)