Anotace: Před pár hodinami jsem se vrátila z Liberecka. S kamarády jsme byli pomáhat všem, kdo to potřebují. Je mi hrozně z toho, co jsem viděla, slyšela.....tak moc potřebují pomoc, nejen materiální, ale i psychickou................
Obléci se do obleku a jít, přes překážky je člověčí.. cítit a držet za ruku, plakat , protože slzy ulehčí .. to je lidskost, ať ji negujeme ze všech stran. Je pár lidí, co umí " vidět", " vnímat".. "JÍT".. díky za člověčinu, díky za báseň a vášeň v ní.. díky, .. já slaboch poslala peníze..
17.08.2010 21:50:00 | zelená víla
Mbonita: nejsem obdivuhodná, jen jsem prostě taková, když můžu,tak pomůžu. Díky mému vedoucímu, který mi dal neplacené volno, mohu odjet.
16.08.2010 16:46:00 | Tamara
Děkuji Vám všem.
Zase balím a v pondělí odjíždíme, slíbili jsme to a sliby se mají plnit.
16.08.2010 16:43:00 | Tamara
Je to strašné Tamarko a Ty jsi hodná,dobrosrdečná,silná.Musí to být strašný pohled,u zpráv bulím jako želva.
15.08.2010 20:21:00 | CULIKATÁ