noc končí
Černé noci puká srdce
ztratilo svou temnou sílu
nad východem rozbřesk rodí
ráno dává ruce k dílu.
Zažene pryč hravé mraky
probudí si rudé slunce
pak posbírá kapky rosy
uschová je v malé tůňce.
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: divoska_jaja, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)