Léto u konce
V roztouženém kvítí,
kde lidé tají dech,
kde slunce běžně svítí,
v žhavých letních dnech.
Jen tak tiše ležet,
ve sladkém opojení,
nikam už neběžet,
v milostném propojení.
Dívat se na léto,
jak spěšně odchází,
kymácet se na této
vlně plné extází.
Ještě chvíli pobudou,
časy letních dní,
staň se touto etudou,
jež tak pěkně zní..
Přečteno 455x
Tipy 55
Poslední tipující: Gabrielle, Oťas, kroužek, pejrak, Paulín, JoHanka, Bean, jitka.svobodova, Tomáš Přidal, Niky88, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)