Anotace: Prohlíželi jsme si záznam z dovolené. Pohled na mořské vlny byl inspirací.
Hm..úplně ty vlny vidím,paráda mořského světa ..solí zavoněla !!!
23.08.2010 14:59:00 | xoxoxo
Voda..hladí i vyvrací kořeny. Nezkrotný a náladový živel..moc pěkná básnička ;-)
22.08.2010 14:39:00 | Chancer