já říkám,super,príma,bezva moc skvělé...ale jo...je to jedna velká pohádka!!!!ST
07.09.2010 02:03:00 | susana načeva
Chacha, lidi, musim se vám smát, tohle je asi stejně poetický jako když napíšu:
"Okurka,
teskně,
moudře,
čeká stále na zalití
neb jednou
jednou
přijde
velký bílý červ
a nakonec
zalije jí někdo?"
Když napíšu tohle, řeknete "Skvělé"? Ne!
Takže, Severko, kdybys nebyla oblíbená, tak bys byla v háji, nic proti tobě ale tvoje básně...
...typu okurka...
...to prostě nemůžeš nazvat poezií
(ale nehledej v tom nic osobního)
27.08.2010 18:26:00 | Corsica
Tvá básenka mne velmi zaujala, zamyšlenková s nádechem smutku. ST! za obsah.
27.08.2010 12:01:00 | NikitaNikaT.
lán pole je ze snů venku
tmavé houští nerozpáře
bůžka ani taxíkáře
na asfaltu bílé čáry
líně zalehly si máry
to někdo shasnul petrolejku
***
JIří senior
23.08.2010 20:49:00 | j.c.
mám ráda petrolejky, vzkazy mezi řádky a tahle se ti mimořádně povedla ;)
23.08.2010 12:52:00 | její alter ego