Anotace: Příroda nám vrací naše nehezké chování k ní....dá se to ještě vůbec zvrátit a obrátit k lepšímu?
Nikdo si ji neochočí,
nikdo ji hned nesrovná,
příroda je paní dáma,
záhadná a čarovná
***
moc hezká básnička
08.11.2010 11:55:00 | Kapka
Existuje teorie, podle níž je naše planeta jeden velký žijící a vnímající organizmus. A čím bysme podle této teorie byli my lidé jiného, než zhoubná virová infekce...
01.11.2010 14:56:00 | Kokonut
U sebe ať člověk ,chybu vždycky hledá,příroda je moudrá,poroučet si nedá.Báseň se Ti povedla.Díky za ni.
17.09.2010 21:05:00 | jitka.svobodova
Zapomínáme, že jsme pouhé lidstvo, které slouží přírodě a ne ona nám.
25.08.2010 23:18:00 | jaroslava anna