léto
Pavouček vetkal
do rosy sítě
rozbřeskem ranním
plakalo dítě.
Chodidla dotkla
studené trávy
pasáček hvízdajíc
vyhání krávy.
Kus chleba v kapse
úsměvy ve skráních
k obědu natrhá
maliny ve stráních.
Žízeň tu zažene
vodou ze studánky
vychází slunce
a kolem červánky.
Zůstaň tu léto
ještě pár chvil
než přijde zima
naberem sil.
Přečteno 371x
Tipy 21
Poslední tipující: Nút, Bíša, divoska_jaja, Kapka, hašlerka, labuť, Matty09, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)