Jsi opravdu básník s velkým "B".Je vidět,že fantazii se meze nekladou..píšeš krásně!
15.01.2006 14:48:00 | Dajana
tak to je nádherný! na chvíli jsem zatoužila být tou zimou, je v tom tolik něhy a ledové křehkosti, dostal jsi mě:-)
a děkuju moc za všechny tvé věrné komentáře a pohled na mé nitro, moc mi to pomáhá udržet se v tom vnitřním optimismu...
09.01.2006 11:41:00 | Markét