Září
Až vyprší ti nad hlavou
čas léta, velkých oblaků...
a po hladinách odplavou
prázdninové lásky...
Až s větrem bude nataženo
pár dlouhých pavučinek
odletí -
nohy už nedoženou
poslední bělásky...
Až zorané pole naruby s hlínou
zhnědne jak prsty po loupání
ořechů...
natáhnu dlaň pro révu vinnou
a dám se do větrání
pelechu...
Je tady Září
čas babích let...
a lásky ze smutku létasmrti
a lásky ze sklizně zemědarů...
Přečteno 414x
Tipy 24
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Mbonita, zenge, Danger, malá slečna, CULIKATÁ, labuť, Kapka, Gabrielle, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)