Přisvištěl s větrem v patách
Přisvištěl s větrem v patách
pobledl sluncem
učesal vlasy babímu létu
zavoněl dýmem a hroudou
na bramborových polích
chladná rána zamlžil do nostalgie
vřesovišť
poplakal si
a začal se parádit
vytrysknul barvami bláznivě
přizdobil korály jeřabin
hezky voněl
když svlékal ty barvy
lístek po lístku do stydlivé nahoty
pak zesmutněl v teskném pláčí
a pochmurně
kvílel až do zimy
Přečteno 400x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, TetaKazi, Bíša, Mbonita, Skalsky Pavel, Psavec, Gabrielle, Květka Š., Žqáry, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)