zamlžená
Anotace: co takhle Branwen napadne, když jde ráno do práce a kolem je krásná mlha
venku je mlha - bílá deka
lehká jak prachové peří
krásná jak žena když se svléká
(chlad se plíží ode dveří)
venku je mlha - tlumí zvuky
a podzimní barvy šednou
náhle ti vrabci zobou z ruky
zažils to stokrát... a jednou
venku je mlha - ožívají
rusalky, skřítci a víly
a svou přítomnost neutají
každý ví, že tady byli
venku je mlha - sny se zdají
zamykají tuhle chvíli
Přečteno 381x
Tipy 14
Poslední tipující: fidgetypoet, Psavec, Gabrielle, jaroslava anna, Mbonita, CULIKATÁ, dream in emptiness, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)