Anotace: Chvíli po probuzení...
Jsou paprsky ranního slunce
problýskající korunami stromů,
paprsky ranního slunce,
odkrývající diamanty rosy v trávě
paprsky ranního sluce,
bodající své žhavé dýky do srdce chladu,
paprsky ranního slunce,
hlasitého zvonu probouzejícího svět
29.02.2012 20:06:41 | MaWer
umíš hezky popsat mihotavé okamžiky života :-))šup s tebou do oblíbených :-))
16.09.2010 11:00:00 | Divoženka1