BARVY
Ocelová modř zní studeně,
chladně a mokře,
když padáš v zimě do vody.
Rudá červeň zní přitažlivě,
hřejivě a vášnivě,
když líbáš něžně ženské pery.
Zelená přírodní zní uznale,
všemocně a majestátně,
když pozoruješ stromy.
Zlatavá žlutá zní důstojně,
důležitě a slunečně,
když v paprscích poletují včely.
Sněhově bílá zní odvážně,
hedvábně a mile,
když na jazyk ti dopadají vločky.
Černá smuteční zní vážně,
zasněně a teskně,
když loučíš se z jejími očky.
Přečteno 300x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, CRASH, Psavec, labuť, Gabrielle, Lexisa, NikitaNikaT., Martin Švarc, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)